Sopar de colles de Carnaval a Sant Feliu de Guíxols

Un sopar de germanor per celebrar l'entrada del Carnaval però també una excusa per passar una bona estona amb els amics. I és que el sopar de colles a Sant Feliu de Guíxols és tota una tradició, una jornada festiva que es viu amb molta intensitat per tots aquells que en formen part. Aquestes 22 colles ganxones fa mesos que treballen en la creació de les disfresses i carrosses, una feina que aquest dissabte han vist recompensada amb un bon sopar i envoltats dels que ho han fet possible.
This text will be replaced
Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Laura Mesa, membre de la colla Els Marrecs, Luis Sánchez, membre de la colla Els Kintus i Josep Antoni Fernández, president de l'associació de festes ganxones.
 
Riures, petons, plors i abraçades. Un ambient festiu que no coneixia edats. Des dels més menuts que ja formen part d'aquestes colles fins als veterans que els vénen a donar suport. Una tradició que va passant de generació en generació amb orgull.
 
La gran sorpresa de la nit arriba just després del gran sopar. L'escenari es va omplir amb tots els que fan possible un carnaval com el de Sant Feliu. Els reis carnestoltes hi eren presents, també l'alcalde i els diversos regidors de festes com les estimades padrines. Un títol que Sant Feliu va crear per reconèixer la feina de totes aquelles dones que han treballat pel poble.
 
Les dues noves padrines d'aquest any són la Sandra Martínez i la Laura Vergonyós de la colla Penya G. La sorpresa i el moment més emocionant va ser la concessió de la Padrina d'Honor per a Maria Àngels Sans, una carnavalera de cor que va morir fa pocs mesos. Després d'aquest moment tan emotiu, l'espurna del carnaval va brillar més que, mai amb el futur rei carnestoltes Ramon Tornabells de la colla dels Kintus. Un títol, que aquells que ho van ser un dia els fa recordar el passat amb alegria però també amb certa enyorança.
 
Al final de la nit van passar pel pavelló més de 1200 persones. Un xifra que posa de manifest que a Sant Feliu de Guíxols el Carnaval està més viu que mai.