Els sous de la plantilla de l'Asil Surís s'equiparen al del Sant Feliu Gent Gran

Fotografia de família per celebrar la fi d'una reivindicació històrica dels treballadors i treballadores de l'Asil Surís, Des de que es va posar en marxa la residència Sant Feliu Gent Gran, els professionals de l'asil van demanar que els salaris estiguessin equiparats ja que les condicions laborals dels dos centres no eren les mateixes i anaven en detriment de l'asil.
INTERVÉ: CARLES MOTAS, ALCALDE DE SANT FELIU Un assumpte que ha passat per les mans dels diferents responsables polítics i en el que ara s'hi ha posat solució. A partir d'ara els dos centres d'atenció a la gent gran de la ciutat estaran subjectes al mateix conveni laboral pels seus treballadors, el que suposa que els empleats de l'asil passin a tenir un sou més elevat i treballar menys hores. Una regulació que arriba després de mesos de negociació i que és fruit d'una clara voluntat política.
 
El fet de donar compliment a aquesta petició que hi havia sobre la taula desde feia molts anys vindrà acompanyada per les millores en el propi equipament de l'asil. El primer pas és l'adequació de l'entorn del centre pel que s'hi destina 1.200.000 euros.
 
Les obres de millora i adequació de l'entorn de l'Asil Surís podrien començar el mes d'octubre i estarien enllestides en aproximadament vuit mesos.