La Policia Local de Sant Feliu ja disposa de les armilles antibales

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ja ha rebut les 34 armilles antibales promeses. L'arribada d'aquest material ha estat una reivindicació constant per part dels cossos policials i de l'Ajuntament que veien necessària l'obtenció d'aquestes armilles per seguretat però també per tal d'adequar i modernitzar el cos de Sant Feliu . 
This text will be replaced
INTERVÉ: Jordi Vilà, regidor de seguretat de Sant Feliu D'aquesta manera cada policia tindrà la seva propia armilla. Aquest és el primer pas en la línia de modernització del cos. Properament, a banda de les armilles, el cos de Sant Feliu també rebrà 3 vehicles de patrulla tot-terreny, un d'ells dotat amb capacitat per detenció. A més, des del consistori es planteja implementar el servei de videovigilancia pública per facilitar la feina a la policia i reduir així el volum de delinquència als carrers.
 
Aquest any, a més la plantilla s'ha ampliat amb tres nous llocs de treball en la condició de funcionaris. La intenció és la d'ampliar cada cop més la plantilla ja que per ara, no compleixen el mínim que exigeix la Generalitat. L'acte d'entrega d'aquest primer material s'ha fet públic davant les oficines de la policia local de Sant Feliu de Guíxols.