Sant Feliu acull el primer Campionat de Catalunya d'Hivern de natació amb aletes

El Club Esportiu Mediterrani va guanyar el primer Campionat de Catalunya d'Hivern de natació amb aletes que es va celebrar a La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. L'equip barceloní es va disputar la prova amb les altres dues entitats catalanes que dominen aquesta modalitat:  el Club Natació L'Hospitalet, segon classificat, i el ganxó Club Aquàtic Xaloc, tercer. 
 
This text will be replaced
Intervé: Josep Maria Esteva, Club Aquàtic Xaloc
 
Tot i que mensualment els tres clubs es troben a cada una de les jornades de la lliga de natació amb aletes de la Federació Catalana d'Esports Subaquàtics, entre tots han acordat donar lloc a dues noves cites competitives independents: el Campionat d'Hivern i el d'Estiu. 
 
D'aquesta manera aquest diumenge a Sant Feliu s'hi van poder veure una seixantena d'esportistes de les categories infantil i cadet que van competir en diverses distàncies de les classes Superfície, Amnea i Escafandra. 
 
Aquest campionat va servir a bona part dels nedadors presents per millorar les seves marques personals i preparar-se pels campionats espanyols d'autonomies que se celebraran el mes de març.