La Cambra de Sant Feliu tornarà a editar l'Àncora

Sant Feliu de Guíxols recuperarà la revista Àncora. La Cambra de Comerç de Sant Feliu i l'Associació Cultural Bitàcola, editora fins que es va tancar del setmanari ganxó, han arribat a un acord que fa que La Cambra sigui la dipositària de la capçalera així com del seu fons documental.
This text will be replaced
INTERVÉ: Joan Puig, president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu i Josep Maria Isern, Associació Cultural Bitàcola L'entitat que portava l'Àncora va tenir diferents ofertes però finalment es va decantar per la de la institució de La Cambra. Una opció que els ha semblat la més idònia després de les converses mantingudes.
 
La intenció de La Cambra de Comerç és que l'Àncora en format digital es posi en marxa en les properes setmanes i que l'edició en paper torni a reaparèixer en uns mesos. Creat ja el comitè executiu de l'Àncora, ara treballen en com serà la nova publicació de la qual encara no s'ha decidit si sortirà cada setmana o una vegada al mes. El que sí que es mantindrà és el caire independent que ha caracteritzat la revista al llarg de la història, però pretenen crear una estructura periodística actual i amb vocació de donar informació i veu a totes les opcions polítiques de la ciutat.
 
Amb aquest acord es garanteix la continuïtat d'un setmanari que va néixer el 30 d'octubre del 1947 amb el nom de Chut de la mà d'Enric Descayre i que va anar evolucionant, passant per etapes més bones i d'altres menys, però que la va portar a editar-se de manera continuada fins el 22 de desembre del 2016 quan va sortir el darrer número.