Sant Feliu de Guíxols desperta el faraó de la disbauxa

Des de l'antic Egipte ha despertat un Rei que vol portar set plagues a la ciutat. Són la bogeria, la gresca, la disfressa, la teca, el mam, el dormir poc i el pensar menys. Després d'un llarg son d'un any el Carnaval ja és aquí i el despertador ha fet obrir els ulls a una disbauxa que durarà tot el cap de setmana.

This text will be replaced

Intervenen: Ramon Tronabells, Rei Carnestoltes; Laura Vergoñós i Sandra Martínez, padrines del Carnaval

Sant Feliu de Guíxols va obrir oficialment el Carnaval amb el tradicional ball de dijous gras. Els Trempats van passar el mussol de comandament als Kintus, que entomen el repte de reivindicar-se com una colla que sabrà portar la festa a bon port malgrat la imatge 'kinki' que a vegades han desprès.

L'Alcalde, un Kintu més, rep elogis però també pals

L'Alcalde Carles Motas va passar la direcció de la ciutat al Monarca i va convertir-se en un Kintu més. Enfundat amb una samarreta del grup va ser acceptat dins la colla amb un manteig.

El consistori va rebre també elogis per la decisió de canviar la rua i tornar-la a fer passar per la carretera de Girona. Però no tot són flos i violes i si per Carnaval no es repartís algun pal als governants ja no seria carnaval. Per exemple per les goteres que les colles diuen que hi ha a la nau on munten les carrosses i la fred que hi fa.

Exhibició de hip hop i concert de versions

Abans de l'arribada dels Carnestoltes i el canvi de comandament diverses actuacions de l'escola de ball Mistreet Dance Studio van amenitzar l'espera i després el grup Virus va portar les millors versions damunt l'escenari. Una nit llarga, que anticiipa la gran rua d'aquest divendres i un cap de setmana de dormir poc i passar-s'ho bé.