Torna la solidaritat contra el Rett amb la Regata Carla

Torna a Sant Feliu de Guíxols la Regata Carla, un esdeveniment esportiu i solidari dedicat a la Síndrome de Rett que tindrà lloc dissabte i diumenge vinent.
This text will be replaced
El seu objectiu és sensibilitzar la societat sobre les dificultats que aquesta malaltia comporta, recaptar recursos econòmics per a la recerca sobre el Rett i promoure els valors de la solidaritat i del compromís entre els regatistes i assistents a la trobada. Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge, que compta amb un projecte de recerca destinat a la investigació sobre la Síndrome de Rett.
 
En aquesta segona edició l'esdeveniment inclourà activitats paral·leles destinades a tots el públics, com per exemple una concentració de food trucks i diversos concerts a l’aire lliure que es celebraran a l'entorn del Club Nàutic Sant Feliu. 
 
El Rett és la segona causa més freqüent de retard mental en les nenes que afecta el seu desenvolupament neuronal i altera les seves capacitats intel·lectuals motores i socials. 
La regata es celebra en memòria de la Carla Griñó, una nena afectada per aquesta síndrome que va morir arran d'aquesta afecció i que representava tots els valors de companyonia, esforç i passió de la vela.  
 
La Regata Carla va comptar l'any passat amb 500 regatistes i enguany s'espera igualar o superar aquesta xifra. En l'edició anterior es van recaptar 7.000 euros.