Amplien la propietat dels jardins de darrere el Monestir

 
Aquesta és una de les parts de la finca de la família de la Peña i Riera Prim que s'afegeixen als jardins que l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va adquirir fa uns mesos i els quals ja va anunciar que qui en podria sortir més beneficiat és el futur Museu Thyssen de la ciutat.
This text will be replaced
INTERVÉ: CARLES MOTAS, ALCALDE DE SANT FELIU Els fins ara propietaris de la coneguda com la casa Blasco han arribat a un acord amb l'ajuntament per tirar endavant una regularització urbanística en la que l'Ajuntament suma prop de 340 metres quadrats als 5.000 que s'havia donat a conèixer que havia comprat. Una ampliació del terreny de darrera del monestir que fa créixer també el patrimoni històric de Sant Feliu.
 
 
En aquests moments es treballa en el desbrossament de l'espai verd per tal de poder obrir les portes a la ciutadania durant el Guíxols Flors. De cara aquest certàmen es pretén que aquest nou espai públic del municipi pugui acollir algun concert de petit format. 
 
Amb aquests jardins adequats, la ciutat guanya un nou espai verd que de cara els propers mesos es podria convertir en un indret on anar a passar una estona agradable. A banda aquests terrenys, situats just darrera del Monestir, formarien part del nou Museu Thyssen en el que es treballa.
 
El projecte del museu ja inclou la reurbanització dels entorns del Monestir on s'hi fos el cas també es podria afegir la pròpia casa que tot i que presenta un bon estat de conservació té les mancances d'una edificació antiga.