Najat el Hashmi defensa el feminisme com l'opció natural enfront el patriarcat

La revolució social més important i la més imparable, perquè és quelcom natural impossible d'oposar-s'hi. Així de contundent s'expressa Najat El Hashmi en parlar de feminisme. El Centre Cívic de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols va acollir aquest dijous una xerrada de l'escriptora en motiu dels actes del 8 de març.
This text will be replaced
 
Intervé: Najat El Hashmi, escriptora
 
Col·laboradora en diversos mitjans de comunicació i guanyadora del premi Ramon Llull amb l'Últim Patriarca, El Hashmi va denunciar la societat que la igualtat és encara un miratge i que observant amb deteniment l'entorn es poden detectar actituds patriarcals que fan més necessari que mai el feminisme. 
 
El Hashmi va defensar que tothom neix feminista però que la societat acaba fent naturals rols desiguals i que les dones els assumeixin com a normals. En aquest sentit va reivindicar també el feminisme en el món musulmà. 
 
De fet, trencant tòpics i obligant pensar, entre el públic hi havia dones amb vel i homes. Fent pal·lès que les reivindicacions del 8 de març no apel·len només a un tipus de dona sinó que s'adrecen al conjunt de la societat.