L'Associació de Pesca de Sant Feliu es proclamen subcampions d'Espanya

L'equip de pesca d'embarcació fondejada del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols ha aconseguit la plata al Campionat d'Espanya i a la vegada s'assegura la participació al Campionat del Món de pesca per equips d'embarcació fondejada que se celebrarà l'any que ve a Itàlia. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Joan Sepúlveda, membre de l'equip de l'Associació de Pesca de Sant Feliu Aquest equip ganxó està format pels pescadors professionals Marc Gironès, Josep Ramón Esclusa, Xavi Pérez, Joaquim Arqué i Joan Sepúlveda que durant tot l'any pesquen i competeixen arreu del país. Ja el 2016 van participar al mundial per equips on van aconseguir una meritòria 6a posició. Ara estan molt contents per haver aconseguit aquesta medalla el cap de setmana passat a un Campionat d'Espanya on van quedar segons tot i ser els que més quilos de peix van capturar.
 
Aquest any havia canviat el reglament fentt-lo més equilibrat entre els pescadors locals i els foranis. Si abans un mateix equip competia junt a la mateixa embarcació ara se sorteja el lloc a les embarcacions entre tots els pescadors i queden repartits en diferents barques.
 
Per endavant hi ha nous reptes, el mes que ve Sant Feliu acull el Campionat de Catalunya d'indivudials de pesca en embarcació fondejada. El mes de juliol se celebrarà el campionat nacional a Astúries i si els pescadors ganxons s'enfilen a la classificació poden fer-se un lloc també al mundial d'individuals com a membres de la selecció espanyola.