El ganxó Santi Garcia nominat als premis MIN com a millor productor 'underground' d'Espanya

Per Ultramarinos ha passat bona part del panorama indie nacional i internacional. Des d'un bressol de la música alternativa com Sant Feliu de Guíxols, arreu del món passant per les mans de Santi Garcia. Des del seu estudi de gravació Ultramarinos s'ha erigit com una referència en aquest món essent considerat per la indústria com un dels millors productors de l'Estat, nominat als premis MIN pel seu treball amb la Habitación Roja.  Uns premis que s'entregaran el dia 28 de març a Madrid  però que que no li treuen la son. 

This text will be replaced

Intervé: Santi Garcia, productor musical

Els valencians són només un dels grups que han passat per les mans de Santi Garcia. Per Ultramarinos hi han passat grups com The New Raemon, Standstill, Biscuit, Nueva Vulcano, Delorean, Moksha, Joan Colomo, Bullitt, La Habitación Roja, Viva Belgrado, Maryland o Cobra, per dir alguns noms. 
Amagat en un carrer estret a redós de la carretera de Palamós, aquest petit estudi de gravació atrau un munt de bandes que es senten cridades pel treball de dues dècades d'Ultramarinos. 

La reeixida escena 'underground' ganxona

Que Ultramarinos hagi sobresortit des d'una ciutat petita no és casualitat, ja que l'escena underground de Sant Feliu de Guíxols no té res a veure a priori amb el tamany del municipi. De fet, la ciutat ganxona és una meca de l'indie impulsada per l'Atzavara Club i amb una reeixida pedrera de grups que de la Costa Brava han fet el salt als millors escenaris del món. Una pedrera de la qual el propi Santi Garcia en forma part amb grups com No More Lies. 
 
Malgrat que el productor ganxó considera que encara hi ha camí per recòrrer en l'escena underground nacional creu que s'ha arribat a un molt bon nivell de discos, bandes i actitud. Aprenentatge compartit i influències creuades d'una escena musical potser desconeguda pel públic en general però amb molts i fidels seguidors.