Sant Feliu ofereix el menú del bacallà i el peixopalo

Per promocionar un producte tradicional entre els pescadors de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i aprofitant l'època de quaresma s'oferta un any més la campanya gastronòmica del bacallà i el peixopalo.
15 restaurants de Sant feliu i Sant Pol cuinen fins el 13 d'abril un menú personalitzat per cada xef on el bacallà o el peixopalo en són els grans protagonistes.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Xavi Pérez, xef del restaurant Les Dunes (Hotel Barcarola)
 
A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir en aquesta zona el peixopalo, un peix molt apreciat a sudamèrica que aquí es cuina assecat.
 
Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX i els veïns de la ciutat el van assimilar ràpidament a la seva dieta. Per això el bacallà i el peixopalo són peixos que van molt lligats a la gastronomia de la badia ganxona. 
 
Qui vulgui provar el menú del bacallà i el peixopalo ho pot fer fins a mitjans d'abril en algun dels 15 restaurants que participen a la campanya. El preu oscil·la dels 15 als 40 euros segons el restaurant.