La Colla Gegantera Ganxona demana nous membres per poder continuar aquesta tradició a Sant Feliu de Guíxols

Aquesta colla gegantera de Sant Feliu de Guíxols fa dies que han començat a fer una crida a tothom qui vulgui a formar part del seu grup. Des de fa un temps, per motius diversos una bona part de la colla va marxar. Ara, els que queden han decidit tirar endavant l'associació costi el que costi, però per això necessitaran l'ajuda de nous membres que els faci il·lusió formar part del grup.
Intervé: Chefi, presidenta de la Colla Gegantera de Sant Feliu de Guíxols
 
La colla gegantera està constituïda com a associació des de l'any 2000 i fins ara ha estat representant la població ganxona en les seves festes. De fet, els seus gegants, l'Angelina i en Feliu ja tenen 65 anys. La colla explica que una tradició com aquesta no es pot perdre, per això animen a tothom a formar part del grup ja sigui fent moure els gegants, els cap grossos o tocant la gralla o els timbals. Diuen que tothom pot ser apte.
 
La colla gegantera ganxona sempre ha estat molt activa. Han participat en molts dels actes culturals del poble i han voltat arreu de Catalunya amb la seva música i els seus gegants. Esperen trobar molt aviat aquests integrants que els falten per poder continuar amb la seva tasca cultural i de tradició catalana.