Les jornades d'ocupació "Enganxa't a la feina" de Sant Feliu oferiran oportunitats laborals

El Servei d'Ocupació de Sant Feliu de Guíxols organitza Enganxa't a la feina, unes jornades d'ocupació que tenen l'objectiu de crear noves oportunitats laborals a joves i adults. Les activitats es faran el pròxim dia 29 i 30 de març al monestir de Sant Feliu de Guíxols i comptaran amb diversos experts i professionals que proporcionant als assistents noves eines, estratègies i coneixements en la recerca de feina.
This text will be replaced
Intervé: Sílvia Romero, regidora de Turisme de Sant Feliu de Guíxols
 
Entre ells, David Alberca que oferirà un programa de coaching per millorar el perfil professional . També hi participarà un Youtuber expert en xarxes socials, Miquel Vera com també diverses empreses del municipi.
 
A més, els que participin en les jornades tindran la possibilitat de tornar a casa amb feina. El segon dia de la jornada els interessats podran participar en les entrevistes exprés. Ja hi han més de 60 empreses apuntades que ofereixen vacants en els sectors del turisme, serveis i en el sector sociosanitari.
 
La jornada enganxa't a la feina culminarà amb una xerrada de Pedro Rojas, un consultor que explicarà als assistents les claus per respondre correctament a una entrevista de feina.
Tothom que vulgui participar en aquestes jornades ho podrà fer mitjançant una inscripció a la web del servei d'ocupació de Sant Feliu de Guíxols.