Thierry d’Argoubert i Manel Garganté repeteixen com a guanyadors del Memorial Joan Albó del CN Sant Feliu

El Valentina de Thierry d’Argoubert va ser el guanyador en ORC del XXII Memorial Joan Albó del Club Nàutic Sant Feliu, mentre que el Lluerna de Manel Garganté (CN Sant Feliu) va vèncer en el sistema de mesurament tradicional RI. Ambdós van repetir el podi respecte la passada edició d’aquest trofeu clàssic de creuers.

Intervé: Xavi Ferrer, director esportiu CN Guíxols

L’Oreig de Martí Gelabert (CN Port d’Aro) i el Wave de Clarck Graig (CN l’Estartit) van fer el segon i el tercer lloc en la modalitat d’ORC, que va sumat punts per la Copa Catalana Zona Nord.

En la categoria RI, on els regatistes van competir sense puntuar per la Copa Catalana, el Fanytas de Miquel Banús (CNPort d’Aro) es va emportar  la plata i l’Appex V de Josep Mediñà (CN Sant Feliu) es va fer amb el bronze.

El XXII Memorial Joan Albó es va celebrar durant aquest dissabte i diumenge. La primera jornada va acollir la prova costanera amb un vent de 15 nusos que va anar disminuint durant el transcurs de la competició. Aquest diumenge es va fer un recorregut de bastons amb un vent de garbí que va assolir els 15 nusos de màxima i va mantenir una direcció estable de 200 graus.

Els creuers en vela són embarcacions d'entre 6 i 14 metres d'eslora amb diferent capacitat de velocitat. Per tal de fer més justa la competició s'aplica una fòrmula matemàtica que les compensa.

A banda de l’apartat esportiu, es va reforçar el component social amb una xerrada dissabte sobre fotografia submarina a més d’un sopar, un esmorzar i botifarrada popular entre tots els assistents a la regata..