El Porta Ferrada 2017 es presenta amb 20 propostes eclèctiques i el repte de connectar amb el públic ganxó

El 14 de juliol comença el 55è Festival de la Porta Ferrada amb 20 propostes artístiques eclèctiques, un rècord de 40.000 entrades a la venda i el repte històric de connectar amb el públic de Sant Feliu de Guíxols.
This text will be replaced
Intervenen: Josep Saballs, regidor del Festival; Albert Mallol, director; Iñaki Martí, The Project. 
 
 
Des de l'àmbit català i fins a l'interancional, el festival degà de Catalunya oferirà fins el 19 d'agost espectacles de pop, clàssica, dansa o jazz. Serà precisament un cicle dedicat a aquest últim gènere el qui obri el festival amb tres duets d'excepció: Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea & Béla Fleck en tres concerts únics a Catalunya. Es posarà a la venda l'abonament Tot Jazz pels tres espectacles.
 
En l'apartat de música en català destaca el doble concert d'Amics de les Arts i d'Animal i en l'espanyol, La Oreja de Van Gogh, Rosario, Antonio Orozco, Robe o Vanessa Martín

El públic familiar

Porta Ferrada pensarà també amb el públic familiar amb una actuació de Damaris Gelabert i mantindrà l'aposta per les arts escèniques amb el ballet de l'internacional Víctor Ullate i Kemp Dances de Lindsay Kemp i l'apartat de clàssic amb la violinista Sarah Chang & Quartet Gerhard o el recital de Manel Esteve a més d'actuacions d'artistes locals. 
 
Un dels moments més especials d'aquesta edició serà el concert de Jarabe de Palo i el grup local Quercus. Una proposta 100% ganxona ja que Pau Donés hi va viure part de la seva joventut que busca connectar amb el públic local i rematar la festa major el dia 5 d'agost. 

El Singlot a l'espera

A l'espera de conèixer el continut del Festival Singlot d'Andreu Buenafuente, aquestes són les propostes que complementen els concerts ja anunciats fa unes setmanes de Jamie Cullum, Fangoria i la Unión, UB40, Zucchero i Love of Lesbian. 
 
L'ajuntament de Sant Feliu ha anunciat que renovarà el conveni amb The Project fins el 2019 per tal de poder treballar amb previsió la programació. Des de l'inici de la seva gestió l'empresa ha triplicat les xifres de venda d'entrades i enguany introduirà millores importants en accessibilitat i gestió dels espais. 

Un espai de clàssica als Jardins de Can Blasco

Una altra de les de les novetats d'enguany serà l'estrena d'un nou espai pels concerts de clàssica com són els jardins de Can Blasco de darrere el monestir que l'ajuntament ha adquirit recentment. De moment, no hi ha programat cap espectacle al Guíxols Arena a l'espera de veure si l'aforament de l'Espai Port queda petit en alguns concerts. 
 
Les entrades pels concerts s'han posat a la venda aquest mateix dimarts i durant aquest cap de setmana es podran adquirir físicament amb descompte. 
 

Notícies relacionades