Les jornades d'ocupació Enganxa't han ofert noves oportunitats laborals a joves i adults

Parlar de les necessitats de l'empresa i com millorar-la amb les teves capacitats és una de les claus per fer una bona entrevista de feina. Aquesta és una de les moltes estratègies que s'han explicat a les jornades d'ocupació Enganxa't a la feina, una iniciativa que té l'objectiu de crear noves oportunitats laborals a joves i adults. 
This text will be replaced
 
Durant dos dies s'han organitzat al monestir de Sant Feliu de Guíxols diverses conferències, taules rodones i tallers interactius en què professionals però també empresaris han aportat noves eines, estratègies i coneixements de la recerca de feina actual.
 
A més, tots els interessats en trobar feina han pogut participar en les entrevistes exprés. Han ofert més de 100 llocs de treball i molt dels participants han pogut sortir de les jornades amb feina.
 
L'últim dia d'aquestes jornades també s'hi han plantejat temes com la recerca de feina a través de les xarxes socials com també s'hi ha realitzat una sessió de coahcing per augmentar les possibilitats de trobar feina.
 
La jornada ha acabat amb la conferència de Pedro Rojas, un consultor que ha explicat com respondre correctament les preguntes a una entrevista de feina. En total, han participat en les jornades més de 300 persones, una xifra que ha encoratjat el servei d'ocupació de Sant Feliu de Guíxols a seguir amb aquest projecte de cara l'any que ve.