La festa de la Policia Local de Sant Feliu agafa un caire familiar

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha tancat el 2016 amb més de 18.000 serveis realitzats, dels quals prop de 5.000 han estat relacionats amb la seguretat ciutadana, tot això repartit en aproximadament 26.000 hores de servei.
This text will be replaced
INTERVÉ: Jordi Vilà, regidor de seguretat Aquestes serien a grans trets les xifres de la memòria anual de la tasca policial al municipi durant l'any passat. Un balanç de les actuacions portades a terme que sempre arriba amb la festivitat del cos que es celebrarà el proper dissabte. I si aquestes són les dades que tanquen el 2016, des de l'Ajuntament de Sant Feliu afronten aquest 2017 amb diversos projectes que han de continuar caminant amb la voluntat de modernitzar el cos policial. Aquest és el principal objectiu que es va marcar el govern: posar totes les eines per tal que la Policia Local ganxona esdevingués un cos posat al dia. Després que la plantilla ja disposi de les armilles antibales, el següent pas en la línia de modernització seria la incorporació de nous vehicles i la instal·lació de les càmeres de videovigilància pública.
 
 
I amb canvis també ha arribat la festa de la Policia Local d'enguany. La festivitat esdevindrà una diada pensada per tota la família amb la voluntat que els ciutadans coneguin les tasques que porten a terme al llarg de l'any. 
 
La festa es portarà a terme a l'encreuament entre la Rambla Vidal i el Passeig del Mar aquest dissabte a partir de les 12 del migdia.