L'Espai K inaugura una exposició comissariada i produïda pels alumnes del projecte "Creativa't"

Tots ells són alumnes de segon de batxillerat artístic i aquest curs han tingut la oportunitat de participar en el muntage d'una exposició.
This text will be replaced
Aquest grup de 17 nois i noies de l'institut Sant Elm fa mesos que treballen en el projecte Creativa't. El fotògraf d'arrels angleses però afincat a Sant Feliu des de fa més de tres dècades, Trevor Skinner, ha estat l'escollit per treballar en aquest projecte que és la primera vegada que es porta a terme a la ciutat. Durant tot el curs els alumnes s'han immers en tot el procés de selecció de les obres, el diàleg creatiu que ha de tenir, tots els tràmits de contractació i demés que requeix una mostra expositiva així com també els detalls de protocol i comunicació que es necessiten. 
 
Després d'hores de teoria, els alumnes han anat superant tots els processos de preparació de la mostra, sempre amb la complicitat de l'artista.  Amb aquesta feina ja feta ja només queda plasmar tot l'après amb el muntatge de l'exposició a l'Espai K de la ciutat.
 
Durant tot el matí els alumnes han fet la recepció de les obres i han treballat en el muntatge pròpiament dit. Aquesta és la fòrmula que l'Institut Sant Elm i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament han trobat per tal que els estudiants de batxillerat artístic puguin palpar com és aquesta sortida professional.
 
L'exposició "L'Art d'Observar" de Trevor Skinner, comissariada i produïda pels alumnes de segon de Batxillerat Arístic de l'Institut Sant Elm de la ciutat s'inaugura aquest dissabte i es podrà visitar fins dia de Sant Jordi.