La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols celebra el seu dia

Una jornada solemne però també festiva. Amb aquestes dues idees en ment la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat el seu dia amb un nou format, un acte obert a la ciutadania al Passeig de la ciutat.
 
This text will be replaced
Intervenen: Josep Miñarro, Inspector en Cap de la Policia Local; Albert Ballesta, Director Territorial d'Interior
 
 
El dia ha servit per fer balanç de les actuacions del cos municipal durant el 2016 amb xifres com 18.000 serveis realitzats o 26.000 hores de servei i també ha valgut per fer diversos reconeixements als agents i cossos policials presents. Des de l'antiguitat d'algun dels membres presents fins al reconeixement de tasques i operacions concretes a agents de la Policia Local ganxona, però també de cossos locals d'altres poblacions veïnes, els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional o la Guàrdia Civil. Precisament les col·laboracions entre cossos són un dels eixos de treball que s'han posat sobre la taula com a clau de l'èxit en una època en què tots els recursos desitjos no acostumen a estar disponibles. 
 
La jornada ha començat amb un minut de silenci per l'atemptat terrorista del divendres a Estocolm i, en aquest context d'alerta a nivell europeu, també s'ha posat de manifest la rellevància de la feina dels cossos policials per a la bona convivència i seguretat dels ciutadans.
 
Per tal de que el dia fos també festiu i familiar s'han fet obsequis als nens presents i s'han dut a terme iniciatives com la d'un photocall amb forma d'uniforme policial o l'obertura de portes dels nous vehicles de la Policia Local. En aquest sentit el 2017 porta nous equipaments a Sant Feliu com tres cotxes, armament nou, armilles antibales per a tos els agents o la imminent implantació de càmeres de videovigilància a les principals vies de la ciutat.