Inaugurada una exposició comissariada per alumnes de Batxillerat Artístic

Després de mesos de treball, per fi la feina de disset alumnes de 2n de Batxillerat Artístic de l'INS Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols ha vist la llum. Contràriament al que es podria pensar, però, no han estat les seves creacions les que han estat exposades, sinó que gràcies al pioner projecte Creativa't, han fet de comissaris d'una mostra de l'obra fotogràfica de Trevor Skinner, polifacètic artista anglès afincat a Sant Feliu.
This text will be replaced
Intervenen: Trevor Skinner, artista; Olga Massaguer, tutora del projecte; Jordi Vilà, Regidor de Cultura de Sant Feliu de Guíxols
 
Skinner mostra en tot moment gran interès per l'observació de l'entorn i veu en la mirada el principal tret diferencial de l'artista. Sense anar més lluny l'exposició es bateja "L'art d'observar"  i dels joves comissaris que l'han anat a buscar per treballar amb la seva obra, Skinner també en destaca una mirada que considera molt semblant a la seva. 
 
Mitjançant el projecte Creativa't els estudiants de Batxillerat Artístic han descobert una vessant del món artístic que molts ni coneixien, la de comissariar i produir exposicions, i els ha mostrat altres possibilitats professionals. Professional, precisament, és l'adjectiu que descriu la mostra, lluny de ser una mera iniciativa acadèmica. 
 
"L'Art d'Observar"dialoga amb tres elements al voltant de l'obra de Trevor Skinner: les formes geomètriques, els jocs de llums i ombres i les línies coincidents. La mostra es podrà veure a l'Espai K de Sant Feliu fins el dia de Sant Jordi.