Arrenca el MIC 2017

Xiulet inicial del MIC 2017. La pilota ha començat a rodar als primers camps del Mundialet de Futbol Base de la Costa Brava i Vilartagues ha estat un dels primers terrenys en veure gols.


This text will be replaced

Intervé: David Oliveras, regidor d'esports de Sant Feliu de Guíxols

El Kas Eupen i el Mancheseter United obren foc oficialment aquest dimecres al vespre a Montilivi però durant tot el matí hi hagut partits a la vintena de camps que hi ha repartits per l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès i la Selva

Sant Feliu de Guíxols és una de les 12 localitats baixempordaneses que rebran equips del MIC. Hi posa dos camps, el Muncipal Josep Suñer i el de Vilartagues, que aquest dimecres al matí ja ha tingut una activitat frenètica amb partit entre el Manlleu i el Blanes i l'Espanyol contra el Cibao.

Impacte econòmic i social

L'impacte econòmic i de marca del MIC és un dels elements més apreciats pels ajuntaments. A més de tenir els equips amb tot el seguici de familiars donen a conèixer la ciutat.

El MIC 2017 durarà fins al 16 d'abril i compta amb 284 equips que a la comarca passaran per La Bisbal, Torroella, l'Estartit, Begur, Palafrugell, Mont-Ras, Palamós, Calonge, Sant Antoni, Platja d'Aro, Sant Feliu i Santa Cristina.  

Equips com el Barça, el Manchester el Bayern de Munic o l'Acadèmia Aspire de Qatar, entre d'altres, competeixen entre ells i també amb els equips de casa. Un dels valors d'aquest mundialet de futbol que també justifica la cessió de terrenys de joc, més enllà de l'impacte econòmic.

Dissabte, jornada internacional

Enguany la jornada internacional de categoria Cadet es disputarà dissabte a Vilartagues. Un dia especial perquè hi ha les fases finals concentrades amb equips punters.

En menys d'una setmana el MIC acollirà 700 partits amb equips dels 5 continents i 42 nacionalits diferents

Notícies relacionades

12 camps de futbol i 3 pavellons baixempordanesos, al MIC (29-03-2017)

La pèrdua del gruix del MIC no passa factura a Palamós