El MIC porta milers de persones a la Costa Brava durant aquesta Setmana Santa

Aquest cap de setmana més de 200.000 persones d'arreu del món han visitat la Costa Brava. El motiu, no és precisament la Setmana Santa sinó el MIC, el torneig de futbol base que reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món en categories des alabí fins a juvenil. Sant Feliu de Guíxols és un dels municipis que ha acollit el torneig i aquest dissabte han disputat els quarts de final de la categoria cadet.
This text will be replaced
Intervé: David Oliveres, regidor d'Esports de Sant Feliu de Guíxols
 
Aquest gran esdeveniment futbolístic ha acollit grans equips internacionals com el Manchester United, el PSG o el Bayern de Munich. En total, més de 250 equips representant a 40 nacionalitats dels 5 continents. Un espectacle esportiu que en el cas de Sant Feliu de Guíxols, té un retorn a la ciutat en turisme. De fet, el MIC té un impacte econòmic de més de 3,5 milions d'euros.
 
Durant cinc dies s'han disputat més de 596 partits, en 22 municipis i 29 terrenys de joc. En definitiva, aquest macro torneig que va néixer fa 17 anys ha pogut donar l'oportunitat a joves de qualsevol racó del món de poder conviure i competir amb els millors equips i jugadors del futbol internacional.