El mercat del brunyol de Sant Feliu de Guíxols arriba a la seva 14a edició

La plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols ha acollit una de les fires més esperades del municipi, la del brunyol. Els visitants han pogut tastar el típic brunyol de Sant Feliu que té forma triangular i una composició de la massa i pasta diferents dels brunyols de vent o d'Empordà. 
This text will be replaced
Intervé: Salvador Calabuig, regidor de Turisme de Sant Feliu de Guíxols
 
Una tradició ganxona que consta que té més de 90 anys d'història. Ja sigui amb els bunyols de triangle, de vent o d'Empordà, totes les pastisseries i forns de Sant Feliu han contribuït amb la seva recepta.
 
Durant la fira han repartit més de 300 quilos de brunyols, una xifra que posa de manifest que aquesta fira és ja un referent indiscutible d'aquest postre típic de primavera i sobretot de Setmana Santa.
 
Enguany la fira arriba a la seva 14a edició i ha comptat amb diverses activitats pels més petits, visites culturals al monestir i productes artesanals de tot tipus.