Preestrenat "Pedralta", el film rus en català rodat a Sant Feliu de Guíxols

"Pedralta", la pel·lícula russa rodada en català en bona part a Sant Feliu de Guíxols ja ha vist la llum. La producció, batejada com el thriller místic en català, va ser preestrenada aquest dimarts a Platja d'Aro i va comptar amb gran part de l'equip tècnic i artístic del film, així com molts ganxons i gent de la zona que hi han col·laborat.
 
This text will be replaced
Intervenen: Boris Yadlovskyi i Alexandr Mansurov, Productor i Director de "Pedralta"; Carles Motas, alcalde de Sant Feliu; Toni Lluís Reyes i Núria Florensa, actors; Roser Descayre, actriu amateur. 
 
Tot i ser conscients de que semblava una bogeria, el director Alexandr Manzurov i el productor Boris Yadlovskyi es van presentar davant l'alcalde de Sant Feliu Carles Motas per explicar que comptaven rodar una pel·lícula amb actors catalans amb els paisatges guixolencs com a principal teló de fons. La col·laboració entre russos i catalans va ser immediata i les barreres de llengua i cultura mai van ser cap impediment. 
 
"Pedralta" és un llargmetratge protagonitzat per reconegudes cares de les pantalles catalanes com Núria Florensa, Ivana Miño, Toni Lluís Reyes o Frank Capdet. Per completar el seu elenc també s'ha comptat amb la participació de molts actors i actrius de la zona estretament lligats al teatre amateur. 
 
Pedralta explica la història de l'Elizabeth, una noia jove que arran de la mort de la seva família viurà una aventura plena de càrrega filosòfica que la durà a una realitat paralel·la on fins i tot hi coneixerà a la mateixa mort i serveix per reflexionar sobre temes com la vida, l'amor o la llibertat. El film, que encara no té data d'estrena oficial, també ha estat doblat al castellà i serà presentat a diversos festivals europeus.