Els Jardins del Monestir obren amb el Guíxols Flors

Els Jardins de Monestir ja es preparen per rebre els primers visitants. Després de segles tancats com espai privat, aquest cap de setmana obren les portes amb el Guíxols Flors com a protagonista. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu Els darrers mesos s'han desbrossat i arranjat els jardins amb intenció que es converteixin en un nou escenari dels diferents esdeveniments que es porten a terme a Sant Feliu. En les últimes hores s'estan ultimant els detalls per tal que els jardins llueixin el màxim. A banda de poder contemplar aquest nou indret verd de gran interès patrimonial, tan dissabte com diumenge es podrà passejar pel jardí escoltant microconcerts.
 
Els jardins del Monestir que aquests dies s'omplen de flors tenen una extensió de 5.000 metres quadrats a tocar del conjunt arquitectònic de l'antic monestir benedictí. Entre els elements que s'han recuperat hi ha la muralla del segle XVIII, una torre, uns antic horts, un recorregut de passeig i la pròpia casa de 320 metres quadrats, catalogada com edifici d'interès local.
 
Una nova zona verda que s'ha de convertir en un punt de referència pels ganxons ja sigui perquè s'hi porten a terme esdeveniments culturals com perquè el seu entorn convidarà a anar-hi a passar una estona.
 
Pel que fa al Guíxols Flors a banda dels jardins, el pati de l'Ajuntament acollirà el concurs de flors del qual se'n lliuraran els premis el diumenge a darrera hora de la tarda.