L'exposició de flors "Guíxols Flors" inaugura els Jardins del Monestir al públic

Els Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols han estat un dels escenaris del Guíxols Flors, l'exposició floral que decora durant un cap de setmana els racons de la ciutat de Sant Feliu. És el primer cop que s'ha exposat en aquest espai que justament aquest dissabte s'obre al públic després que estigués tancat més de 180 anys. 
This text will be replaced
Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols
 
 
De fet, es tractava d'un terreny privat que antigament era propietat del Monestir i que ara l'Ajuntament ha recuperat per convertir-lo en un espai públic.
 
La casa Blasco és un dels elements més importants d'aquest espai. Es tracta d'una casa de 320 metres quadrats catalogada com a edifici d'interès local. Amb motiu de l'exposició floral, els visitants han pogut veure els racons de la casa que han estat ambientats per a l'ocasió.
 
Altres elements que es recuperen d'aquests nous jardins són la muralla del segle XVIII i la seva torre. En total un patrimoni de més de 5.000 metres quadrats que recorda la història de la ciutat i que aquest cap de setmana llueix en el marc del Guíxols Flor.
 
A banda de contemplar les flors al nou espai, durant el cap de setmana es podrà passejar pel jardí escoltant diversos micro concerts de música clàssica, de veu i ukelele, com també s'hi han organitzat diverses activitats per complementar el 64è aniversari d'aquest certamen floral.