L'hivern que ve hi tornaran a haver obres importants a Sant Feliu de Guíxols

Les obres seguiran neixent, creixent i reproduint-se a Sant Feliu de Guíxols en època hivernal. L'àrea d'urbanisme prepara una nova tongada de treballs als carrers amb obres importants cridades a transformar la ciutat però que pel camí és inevitable que causin molèsties a veïns i visitants. 
This text will be replaced
 
Intervé: Josep Saballs, regidor d'urbanisme
 
Un cop arribi la temporada baixa s'executaran un mínim de 4 obres importants. Una primera és l'enderroc de l'antiga fàbrica d'Aglotap on s'hi traslladarà tot l'aparcament que es perdi a la Plaça de l'Abric. També s'ha d'executar el carrer de Girona, amb el ferm molt malmès. L'inici de la urbanització del Racó de Garbí serà la intervenció més important en el front marítim en els darrers anys. Una obra cridada a transformar el degradat però cèntric espai de l'antiga discoteca i banys i que ha de donar nova vida i imatge en aquesta primera línia de mar. Finalment al setembre està previst que comenci la urbanització de la Plaça de l'Abric, nexe d'unió entre la part alta i la part baixa de la ciutat.

Paciència als veïns, responsabilitat a l'oposició

Des de l'Ajuntament es demana paciència als veïns ja que asseguren que són obres cabdals que han de transformar la ciutat. Es concentren en temporada baixa per no afectar a la indústria turística, motor econòmic de la ciutat. 
 
Des de l'àrea d'urbanisme es fa una crítica implicita a CiU a qui veuen al darrere de les crítiques aparegudes sobretot a les xarxes, de veïns enfadats amb les externalitats negatives de les obres. Unes queixes que veuen sobredimensionades i amplificades amb mala fe.
 
El titular de l'àrea, Josep Saballs treu pit amb una acció urbanística que veu superior a la de l'anterior govern i no només perquè hi hagi hagut recuperació econòmica sinó també, diu, per una gestió adequada i diferent dels recursos.