Sant Feliu recupera el 'ball vuitcentista'

Els valsos, les polques, els xotis, les masurques i alguna que altra sardana més emblemàtics de les acaballes del segle XIX i principis del segle XX es podran escoltar i qui vulgui ballar el dissabte a Sant Feliu de Guíxols. 
This text will be replaced
El recent reoberts Jardins del Monestir es convertiran durant unes hores en una gran pista de l'anomenat ball vuicentista. Es tracta de rememorar els balls populars que es celebraven a l'època a la   ciutat.
 
La cobla La Principal de La Bisbal serà l'encarregada de posar la música a aquesta jornada festiva dedicada al ball vuicentista. Una festa que arrencarà el dissabte a les 12 del migdia.
 
Per fer la ballada encara més autèntica es demana a tothom qui hi vulgui assistir que passi prèviament per l'oficina de turisme per recollir el que se'n deia el "carnet de ball" per tal que es pugui concedir un ball a qui es desitgi.
 
El "Ball Vuicentista" és el nexe d'unió entre les dues exposicions que Sant Feliu acull sobre l'època. La cloenda de l'exposició sobre l'arquitecte Rafel Masó i la inauguració de la mostra del 125è aniversari de la línia del ferrocarril de Sant Feliu a Girona.