28a edició del Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols

Més de 400 atletes han participat aquest dissabte a una nova edició del mític Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols. Enguany fa 28 anys que celebren aquesta prova que té l'honor de ser la més antiga de Catalunya en aquesta modalitat.
This text will be replaced
Intervé: Josep Maria Esteva, cap d'organització del Triatló
 
Els atletes han començat la prova passant per l'aigua, han nedat 750 metres donant la volta a la badia de Sant Feliu. Un cop arribaven els tocava canviar-se de roba i començar a pedalejar, en un recorregut de més de 20 quilòmetres passant per la carretera de Tossa. Una via que permet que els participants no s'aglomerin i vagin en petits grups. La novetat d'enguany, ha estat l'últim tram de la cursa que s'ha situat als Jardins Juli Garreta davant del Passeig Marítim on els participants han hagut de fer 2,5 quilòmetres en cercle en tres voltes fins a arribar a la meta final.
 
A causa de l'alt nombre d'inscrits, que enguany ha pujat fins a més de 400 atletes, el triatló, puntuable per al campionat de Catalunya, s'ha hagut de celebrar en dues tandes.
 
Per completar la jornada, al llarg del matí de dissabte es van disputar dues proves de duatló infantil. En la primera, per nens de fins a 8 anys, s'havien de fer dues voltes a un circuit de 500 metres, una corrent i l'altra pedalant. Més tard, els participants d'entre 9 i 12 anys van aprofitar el mateix recorregut per fer-ne tres de "running" i dues amb bicicleta.