La Principal de la Bisbal acompanya un ball vuitcentista en la segona obertura dels Jardins del Monestir

Sant Feliu de Guíxols ha viatjat al passat a través d'un escenari que fa més d'un centenar d'anys que estava tancat al públic. Es tracta dels Jardins del Monestir que aquest dissabte s'han convertit en una autèntica sala de balls vuitcentistes. La Principal de la Bisbal ha acompanyat aquests balls amb un ampli repertori de sardana, cobla i polca, cançons que han transportat als assistents en la història més cultural de la vila.

This text will be replaced

Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

 

Aquesta activitat és la segona que han fet en aquests Jardins. La setmana passada s'hi va organitzar una part del Guíxols Flors i es va poder visitar la mítica casa Blasco. Tot plegat per donar a conèixer aquest espai verd dins del municipi de Sant Feliu que pròximament estarà obert a tothom qui el vulgui visitar. Per ara, s'obrirà només per activitats puntuals com aquesta. Mentrestant s'anirà adequant l'espai per a la seva obertura permanent.

Una de les activitats ja previstes que també inclourà aquest espai serà l'obertura de l'exposició Thyssen, en la qual els Jardins seran un punt central de l'exposició. Amb aquestes iniciatives, Sant Feliu vol introduir de nou aquest espai a la població ganxona i convertir-lo en un espai verd on poder passejar i relaxar-se.