La Campanya del Peix Blau Ganxó trepitja el carrer amb els esperats tastets

La Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó va ser presentada formalment el dilluns passat però fins que aquest humil i apreciat producte no entra en contacte amb el pal·ladar de la gent no es pot donar per inaugurada. Aquest dissabte va tenir lloc a la Rambla Antoni Vidal de Sant Feliu una nova edició dels Tastets de peix blau, que va portar un avançament del que els comensals podran trobar als restaurants que participen de la iniciativa. 
 
This text will be replaced
Intervé: Salvador Calabuig, Regidor de Promoció Econòmica de Sant Feliu de Guíxols
 
Entre tots ells establiments adherits a la campanya es van preparar uns 500 tastets que pel preu d'un euro i acompanyats de vi o cava de la zona mostraven totes les possibilitats culinàries que el peix blau ofereix. Aquest producte és molt agraït a l'hora de treballar-hi i permet des de  creacions més tradicionals com arrebossats, brasa o escabetxos fins a visions més modernes com escumes o carpaccios. Tots aquests tipus de preparats van volar abans de l'hora de dinar, i és que a les onze del matí, just en el moment d'arrencar, ja hi havia cua de gent que repeteix un any rere un altre. 
 
Amb aquesta iniciativa la Campanya del Peix Blau Ganxó va trepitjar el carrer per primera vegada aquesta primavera, però ho farà durant unes quantes setmanes més. Enguany la novetat de la campanya són els "showcookings" que durant els quatre popers dissabtes es faran a la Plaça del Mercat a partir de les deu del matí i que es podran veure també a través de pantalla gegant o "streaming".