El PP porta la "Catalunya Valenta" a Sant Feliu de Guíxols

 
La Catalunya valenta ha aterrat a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge. Si més no aquest és el nom de campanya amb el que el Partit Popular vol aglutinar tots els catalans que no combreguen amb el procés independentista. Des d'aquest maig cada cap de setmana són molts els municipis  pels que passa la campanya i Sant Feliu ha comptat amb la presència de figures destacades en el si del partit, tant a nivell autonòmic com estatal. 
 
This text will be replaced
Intervenen: Enric Millo, Delegat del Govern a Catalunya / Xavier Garcia Albiol, President del PP de Catalunya / Pablo Casado, Vicesecretari de Comunicació del PP 
 
La valentia ha estat el leitmotiv del matí a la Rambla Antoni Vidal. Hi han fet referència Enric Millo, Delegat del Govern Espanyol a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, President del PP Català, Pablo Casado, Vicesecretari General de Comunicació del partit, i la gironina Concepció Veray. 
 
Per valents no només s'han referit als que, com a la foto de forma bastant folclòrica, fan públic el seu amor per Catalunya i Espanya a parts iguals, sinó que han desafiat al President de la Generalitat Carles Puigdemont i el seu equip a no refusar les propostes del govern central, com la recent de portar el debat del referèndum a les Corts Generals.
 
La Catalunya Valenta és una iniciativa que vol anar més enllà del propi militant del PP i té la pretensió d'atraure a tots aquells catalans que, independentment de l'espectre polític amb el que se sentin més còmodes, veuen Catalunya i Espanya com a indivisibles. Al final del mes de maig s'hauran trepitjat 96 municipis i repartit uns 650.000 fullets.