Canvien dues pilones del Puig a Sant Feliu per targetes identificatives

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha substituït dues de les pilones més controvertides del Barri del Puig per un sistema de targetes d'identificació pels veïns. Es tracta de les dues pilones del carrer de la Penitència instal·lades arran de la implantació dels itineraris segurs perquè els nens i nenes no trobessin vehicles al seu camí cap a l'escola. 
This text will be replaced
Intervenen: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols / Francesc Igualador, president de l'Associació de Veïns del Puig
 
Alguns dels veïns van denunciar que aquests elements els obligaven a fer maniobres perilloses al sortir de casa i generaven inseguretat. És per aquest motiu que s'han enretirat les pilones i s'ha repartit targetes identificatives, un sistema que permet mantenir l'essència dels itineraris segurs. 
 
La nova junta de l'Associació de veïns del Barri del Puig, que combrega la major part dels veïns indignats amb el desplegament de pilones, veu amb bons ulls la solució aportada per l'ajuntament i celebra el diàleg fluid que des de fa setmanes han mantingut el consistori, la direcció del Col·legi Sant Josep, l'AMPA i els veïns contraris o favorables a la peatonalització de carrers. 
 
L'ajuntament també ha impulsat la creació d'una plaça de minusvàlids al carrer de la Lluna a petició de la junta de l'Associació de veïns del Barri del Puig. No obstant això, una part dels veïns demanen més accions com la creació d'aparcaments rotatius al carrer Nou dels Garrofers on abans hi havia una zona de càrrega i descàrrega per fer-hi gestions o un sistema de targetes identificatives com el del carrer de la Penitència perquè aquesta via no esdevingui un cul de sac.