Sant Feliu fa portar 2.000 metres cúbics de sorra de Begur per la seva platja

Sant Feliu de Guíxols farà portar 2.000 metres cúbics de sorra de Sa Riera a Begur a la seva platja per pal·liar el dèficit que en pateixen. Es tracta d'una operació que ja es va fer l'any 2013 i que es va repetir en menor mesura el 2016. 
This text will be replaced
Intervé: Salvador Calabuig, regidor de Medi Ambient de Sant Feliu 
 
Durant els propers dies es portaran a terme prop de 200 viatges de camions entre Begur i Sant Feliu per transportar l'arena. El trasllat es farà entre les 7 de la tarda i quarts de 6 del matí per causar les menors molèsties possibles.
 
La operació que tindrà un cost aproximat de 26.000 euros i malgrat que des de Sant Feliu admeten que no és una solució definitiva, aposten per aquesta mesura per garantir que s'arriba en perfectes condicions a l'estiu. 
 
Sant Feliu i Begur són aliats perfectes ja que l'un té dèficit de sorra i a l'altre n'hi sobra, ja que a Sa Riera és l'única platja de la Costa Brava que creix anualment en 3.000 metres cúbics. La bona entensa entre les dues poblacions ha facilitat una operació que en altres circumstàncies hauria estat molt més complexa i costosa. 
 
Està previst que el trasllat de sorra s'allargui un màxim de 10 dies.