L'Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols arriba a les trenta edicions

Trenta Aplecs de la Sardana no se celebren cada dia. El de Sant Feliu de Guíxols ha arribat aquest diumenge a aquesta xifra amb una mescla de tradició i modernitat en plena lluita per mantenir viva la flama entre els dansaires del ball tradicional català per excel·lència. 
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Teixidor, Agrupació Sardanista de Sant Feliu de Guíxols
 
La jornada ha comptat amb les interpretacions de tres cobles que s'han anat alternant. La Rossinyolets de Castelló d'Empúries ha aportat la joventut i frescor dels seus músics, mentre que la Sant Jordi -  Ciutat de Barcelona ha repetit per cinquena vegada seguida. No hi podia faltar la Cobla Ciutat de Girona, present en cada una de les trenta edicions de l'Aplec.
 
Mentre que durant el matí ha estat el torn de les sardanes dedicades o relacionades amb la ciutat de Sant Feliu a la tarda s'han programat peces amb pautes variades i per primera vegada a les comarques gironines s'ha sentit una sardana conjunta amb tres cobles.
 
On més pateix el món de la sardana és a plaça, entre els dansaires. És per això que és un món que constantment pensa com atraure a nous i joves participants. En aquest cas a Sant Feliu s'ha pensat en una sardana acompanyada de la batucada del grup local Percussió Ganxona.