El dinar per la gent gran obre la quinzena de la vellesa activa de Platja d'Aro

Fer de l’edat un motiu de celebració. Amb aquest objectiu, Platja d’Aro va acollir el tradicional dinar de la vellesa on els avis i àvies dels tres nuclis de la població van reunir-se per dinar, passar una bona estona i compartir records i experiències. 
This text will be replaced
Intervé: Mònica Ríos, regidora de dinamització comunitària 
 
En total, unes 500 persones van participar a la 37a edició d’aquesta festa per majors de 65 anys que va tenir lloc aquest diumenge a l’Hotel La Terrassa de Platja d’Aro. Es tracta d’una de les activitats estrella de la quinzena de la vellesa activa, que del 28 de maig al 10 de juny aplega multitud d’activitats com cinefòrum, tardes de ball, teràpies corporals o itineraris saludables. Un petit tastet de l’àmplia oferta per la tercera edat que durant tot l’any ofereixen l’ajuntament, les associacions de gent gran i diverses entitats municipals. 
 
Durant la festa d’aquest diumenge es va fer un homenatge especial a les persones que enguany compleixen 85 anys a més de l’home i la dona més veterans del municipi. El dinar es va cloure amb una sessió de ball amb música en viu.