L'Izan Codinachs guanya el Campionat de Catalunya d'Optimist on el CN Sant Feliu col·loca tots els seus regatistes al Top-30

Tossut, descarat i amb caràcter de guanyador, l'Izan Codinachs és el vigent campió de Catalunya d'Optimist en grup 2.  És l'únic nen i punta de llança de l'equip de nenes del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Un conjunt que té tots els seus membres al top-30 del rànquing català de la categoria. 
This text will be replaced
 
Intervenen: Oriol Ferrer, entrenador Escola de Vela; Cristina Russinyol, Izan Codinachs, Mar Rutllan i Carla Romagosa, regatistes.
 
L'Izan es va imposar amb solvència en un Campionat amb rivals forts i competència de 74 esportistes. Amb 11 anys va demostrar no només caràcter sinó també el punt de tranquil·litat per aguantar la pressió i l'atreviment per arriscar-se 
 
Un bon resultat que no s'explica només per la primera posició de l'Izan sinó també per l'onzena posició de la Mar Rutllant, la Cristina Russinyol que va quedar 18ena i la petita Carla Romagosa que va quedar en 30ena posició.

Calendari apretat que ha donat els seus fruits

Els nanos del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols entrenen el cap de setmana i han tingut un calendari molt apretat que ha donat els seus fruits. Han fet competicions a Garda, Palma i Palamós i se'ls ha unit fa poc una regatista nova que ha debutat al grup 3.
 
L'optimist és un esport que requereix paciència, tranquil·litat i també una bona forma física. Coneixer-lo és clau perquè t'atrapi. De fet, els nanos del CN Sant Feliu ja en tenien contacte previ a través de familiars o cursos estivals. 
 
La temporada es desenvolupa durant l'hivern on les condicions poden ser més dures, però la competició enganxa. 

Un planter prometedor

Des del CN Sant Feliu expliquen que la Costa Brava té un bon planter i de fet, juntament amb l'Izan, els rivals més forts de la categoria són a Palamós i l'Estartit. Aquesta proximitat els afavoreix alhora de fer entrenaments i competicions preparatòreis pels grans campionats, amb rivals molt forts.