Sant Feliu apareix en el conte 'En Sebastià i el mar'

En Sebastià Salat és un nen descendent d'una família de pescadors. Viu amb el seu pare, pescador, en un poble mariner, Cantallut. Aquesta vila podria representar qualsevol poble pescador mediterrani però tñe moltes referències ganxones.
This text will be replaced
INTERVÉ: Coaner Codina, il·lustradora de 'En Sebastià i el mar'
 
La Coaner Codina és la il·lustradora del conte En Sebastià i el mar, una història infantil amb la que Caterina Pérez s'estrenava com a autora de narrativa infantil i al que la dissenyadora gràfica Coaner Codina, filla ja adoptiva de Sant Feliu, hi ha posat color. El conte publicat per l'editorial Kireei va sortir per Sant Jordi i està en plena gira de presentació.
 
En el procés d'il·lustrar el conte Coaner Codina s'ha documentat buscant imatges de barraques de pescadors de finals del segle XIX, ha buscat imatges de molts pobles pescadors per acabar creant Cantallut i ha repensat cada detall dels dibuixos que omplen les pàgines del conte. Entre aquestes pàgines i trobem representats diferents punts de Sant Feliu. 
 
Coaner Codina ja va il·lustrar el recull d'històries Batiscaf al mar i ha repetit amb aquest encàrrec de Kireei. Ja té nous projectes pels propers mesos.
 
El conte 'En Sebastià i el mar' es presentarà a Sant Feliu l'11 de juny durant la 2a edició de l'Explica'm, la Fira del Conte.