La platja de Sant Pol acull el Campionat de Catalunya de Tennis Platja

Gerard Rodríguez i Pol Filella en categoria masculina i Alba Gamell i Begoña de Toro en femenina van ser les parelles guanyadores del Campionat de Catalunya de Tennis Platja que es va disputar aquest cap de setmana a la platja guixolenca de Sant Pol. Per primera vegada en la història d'aquest torneig la prova es va disputar a les comarques gironines. 
 
This text will be replaced
Intervenen: Àlex Casas, Club Tennis Platja Girona Salt / Gerard Rodríguez, Campió d'Espanya
 
El tennis platja és una disciplina que cada vegada té més adeptes a les nostres terres. En els darrers anys han aparegut diversos clubs i tornejos com el de Sant Antoni de Calonge, però aquest campionat ha estat un salt molt gran per l'esport a la demarcació gironina. 130 tennistes, molts d'ells de la zona del Barcelonès, es van trobar a Sant Pol per competir en les categories femenina, masculina i mixta absolutes, a més d'infantil masculí i femení.
 
El Campionat, que donava accés directe al quadre espanyol, ha servit de gran aparador d'un esport que no para de créixer tant en el nivell com el nombre de jugadors i tornejos catalans.
 
En homes Rodríguez i Filella van vèncer el tàndem Martínez - Magriñá a la final per 6-1 7-6, mentre que en dones la parella Gamell - De Toro van imposar-se per 2-6 6-2 6-2 a Tània González i Mireia Rebull. A la resta de categories els duets campions van ser el Mireia Rebull - Àlex Moya en mixte, el Jordi Vega - Victor Duran en infantil masculí i el Maria Serracant - Anna Costa en infantil femení.