Guíxols des del Carrer demana que l'Hotel Regente també es destini a lloguer social

Guíxols des del Carrer demana que l'ajuntament creï més pisos de lloguer social per donar sortida a les famílies vulnerables del municipi. El grup veu amb bons ulls la decisió del govern destinar l'antic Hotel Mediterráneo a fer fins a 10 immobles destinats a aquest ús, però considera que altres elements del patrimoni dels germans Anlló com l'Hotel Regente i l'immoble ocupat del carrer Verdaguer també s'han de destinar a la mateixa finalitat perquè ara per ara no n'hi ha prou. 
This text will be replaced
Intervé: Jordi Lloveras, portaveu de Guíxols des del Carrer 
 
Guíxols des del Carrer apunta que una forma òptima per finançar l'acondicionament d'aquests immobles seria utilitzar els diners que s'extreguin de la subhasta d'altres finques de l'herència Anlló. 
 
Des de Guíxols des del Carrer apunten que l'Hotel Regente és ideal per crear-hi pisos socials, ja que aquesta era la finalitat d'aquest immoble fins ara que el govern ha decidit retornar-hi els usos hotelers o residencials a canvi dels futurs immobles de lloguer social que es faran al Mediterráneo. El grup a la oposició hi veu un joc d'interessos. 
 
La cessió de l'antic Hotel Mediterráneo a la Fundació Asil Surís, que és qui el gestionarà, es farà efectiva durant aquest any. A l'espera de rehabilitar-lo, es calcula que podrien sortir-ne entre 8 i 10 pisos.