Cloenda del projecte musical entre l'escola de música i l'escola Baldiri Reixach

Amb aquesta cançó popular els alumnes de tercer de primària de l'escola Baldiri Reixach de Sant Feliu de Guíxols iniciaven el concert de final de curs que serveix per mostrar a les famílies totes les aptituds adquirides al llarg dels darrers mesos en el marc del projecte musical en el que aquest any han participat per primera vegada. 
This text will be replaced
L'escola municipal de música i l'escola Baldiri Reixach han unit esforços per introduir la pràctica instrrumental dins les aules. Un dia a la setmana dos mestres de violí i violoncel de l'escola de música han anat al centre educatiu per impartir classe a aquests nens i nenes de segon cicle de primària. Amb el fi del curs escolar a tocar, els alumnes han pujat a l'escenari per ensenyar el difícil treball que han fet i com l'han desenvolupat amb una gran il·lusió i respecte pels coneixements que s'estaven emportant.
 
Aquesta és la primera vegada que es lidera un projecte d'inclusió social d'aquestes característiques a la ciutat, però la voluntat és continuar treballant en aquest sentit i fer-ho extensiu a més escoles.
 
El primer pas per donar continuitat a aquest projecte el palparan aquests mateixos alumnes ja que es preveu que a quart de primària segueixin treballant amb l'escola de música un dia a la setmana.