Sant Feliu de Guíxols celebra la segona edició de la fira del conte

Contes de fades, de mariners, de gripaus i granotes, històries de reis i princeses i alguna bruixa. Contes per submergir-se durant dos dies i mig al certamen "Explica'm". Una fira dedicada als contes que des de fa 2 anys se celebra a Sant Feliu de Guíxols. Aquesta iniciativa pretén organitzar un cap de setmana temàtic on la cultura, les històries i l'espectacle al carrer inundin tota la ciutat.
This text will be replaced
Jordi Vila, regidor de Cultura de Sant Feliu de Guíxols
 
 
Es tracta d'una aposta cultural i turística de l'Ajuntament de Sant Feliu que vol destinar aquests dos dies a crear una atmosfera de somni. Durant tot el cap de setmana, es podran visitar 70 estants i parades dedicades al món del conte amb il·lustradors, editorials i nombrosos tallers. També diversos espectacles itinerants a l'aire lliure per un públic d'allò més familiar.
 
Els restaurants i hotelers també participen en la jornada. Fan nombrosos tallers temàtics, a través de les empreses certificades en Turisme Familiar. Packs comercials, allotjaments amb descomptes, menús infantils, aparadors guarnits. Tot perquè Sant Feliu de Guíxols es converteixi per un cap de setmana en una ciutat màgica.