El Festival Nomad torna a Sant Feliu per Sant Joan

El Nomad torna a Sant Feliu de Guíxols per Sant Joan amb 25 estands, una programació cultural de primer ordre i més dies de festival. Per segon any consecutiu, el certamen itinerant i familiar s'intal·larà als Jardins Juli Garreta i examplarà els dies de durada de 3 a 4 amb l'objectiu d'aprofitar la riuada de gent del cap de setmana de Sant Joan i donar una bona oferta al públic jove per la revetlla. 
This text will be replaced
Intervé: Sílvia Romero, regidora de promoció / David Nicolás, organització del NOMAD / Carles Motas, alcalde 
 
De tota la programació del festival, dijous serà el dia pensat pel públic local amb concert de Two Sisters, que repeteixen al Nomad. Per la nit de la revetlla, hi ha progrmat un ritual de bruixes a la platja, concert de versions amb Big Mouthers i Disco Move It. El dia de Sant Joan, Concert de Mala Vida a més de tallers infantils de maquillatge o gominoles. Finalment, diumenge acabarà el fsetival amb una festa de l'escuma i una flashmob. 
 
A més de la programació cultural, hi haurà un mercat amb 25 dissenyadors i productes de proximitat. 
 
L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha apostat per repetir l'experiència Nomad després de l'exitosa experiència de l'any passat. Creuen que el festival serà un revulsiu per una temporada que es preveu excel·lent. 
 
El Nomad és un festival de cultura, moda i oci itinerant que ha voltat per municipis com Cervera, Tortosa, Manresa o Valls.