El Consell Escolar de Sant Feliu paralitza les matriculacions per la pèrdua d'una línia de P3 al Baldiri

Sant Feliu de Guíxols està en peu de guerra per la supressió d'una línia de P3 a l'Escola Baldiri Reixach de forma precipitada i sense el suport de la comunitat educativa.  
This text will be replaced
Intervé: Carles Motas, alcalde 
 
Divendres passat es van tancar les preinscripcions sense incidències i amb una ràtio de 19 alumnes per aula segons previ acord entre les parts. Aquest dilluns i per sorpresa, la Generalitat va apujar la ràtio fins a 25 nens per classe propiciant no només un detriment de qualitat en l'atenció a l'alumnat, sinó la pèrdua d'una de les línies de P3 a l'Escola Baldiri Reixach. 
 
El Consell Escolar Municipal ha reaccionat de forma contundent a aquesta mesura paral·litzant totes les matriculacions de P3 al municipi a l'espera de reunir-se amb el Director Territorial d'Ensenyament a Girona per demanar explicacions. 
 
Des del govern local, avisen que es tracta d'una decisió errònia i que lluitaran juntament amb la comunitat educativa per recuperar la línia de P3. 
 
La conjuntura és especialment dramàtica si es té en compte que la del Baldiri Reixach és una situació d'alta complexitat. Des de l'ajuntament creuen que es tracta d'una decisió presa des dels despatxos i sense tenir en compte la realitat social del centre
 
El consell escolar municipal es celebrarà aquest dijous a les 2 de la tarda a la pròpia Escola Baldiri Reixach.