"No tancarem la línia de P3"

Amb crits de "No tancarem la línia de P3" un centenar de persones esperen a la porta de l'escola Baldiri Reixach de Sant Feliu de Guíxols l'arribada del director territorial d'ensenyament a Girona, Josep Polanco. 
A les dues del migdia ha de començar el consell escolar municipal extraordinari que s'ha convocat per entomar una solució a l'eliminació d'una línia de P3 de l'escola Baldiri Reixach de Sant Feliu per part del Departament d'Ensenyament. Des de dos quarts de dues però una bona representació de la comunitat educatiuva de la ciutat s'ha concentrat davant la mateixa escola Baldiri per fer notar al Director Territorial d'Ensenyament, Josep Polanco, el desacord amb la decisió unilateral preesa des del departament. De fet Sant Feliu està en peu de guerra des de que aquest dilluns es va conèixer que de forma precipitada, sense previ avís i sense el suport de tots els agents implicats el Departament d'Ensenyament havia tirat pel dret i havia eliminat aquesta línia de P3 de l'escola Baldiri. Com a primera mesura el Consell Escolar Municipal ha reaccionat de forma contundent a aquesta mesura paral·litzant totes les matriculacions del municipi a l'espera de reunir-se avui amb el Director Territorial d'Ensenyament a Girona per demanar explicacions.
 
La conjuntura és especialment dramàtica si es té en compte que la del Baldiri Reixach és una escola d'alta complexitat. Des de l'ajuntament creuen que es tracta d'una decisió presa des dels despatxos i sense tenir en compte la realitat social del centre.
 
Des del govern local, avisen que es tracta d'una decisió errònia i que lluitaran juntament amb la comunitat educativa per recuperar la línia de P3. 
 
ANIREM ACTUALITZANT LA INFORMACIÓ