Ensenyament escolta però no canvia d'opinió i manté el tancament de la línia de P3 del Baldiri

Malgrat les esperances de la comunitat educativa de Sant Feliu de Guíxols, Ensenyament s'ha reafirmat en la seva voluntat de mantenir només una línia de P3 a l'Escola Mossèn Baldiri Reixach. 
This text will be replaced
 
Intervenen: Josep Polanco, director territorial d'ensenyament; Carmen Gros, directora Baldiri; Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols
 
Aquest dijous, el director territorial dels servei d'ensenyament, Josep Polanco, s'ha reunit amb el Consell Escolar Municipal per explicar les raons de l'increment de la ràtio per classe de 19 a 25 alumnes i la supressió de la línia. Un argument basat en les xifres: 154 dels 155 alumnes preinscrits a P3 podran matricular-se a la seva primera opció, i per tant, malgrat el desacord local, veuen innecessari crear 25 places noves. 
 
Ensenyament s'ha compromès a invertir més recursos al Baldiri per la seva categoria d'escola d'alta complexitat, però des de la direcció del centre insisteixen en la necessitat de mantenir les dues línies per garantir la integració. 
 
L'ajuntament per la seva banda defensa que cal conèixer el territori abans de prendre decisions i diuen al departament que encara són a temps de rectificar. 
 
Tot i que la decisió d'Ensenyament sembla ferma, el responsable territorial del departament s'ha compromès a valorar les peticions que li ha traslladat la comunitat educativa i donar una resposta definitiva entre aquest divendres i dilluns. Mentrestant, les matriculacions de l'alumnat seguiran el seu curs.