Ensenyament es compromet a mantenir la línia de P3 del Baldiri si hi ha prou matriculacions

Ensenyament mantindrà la segona línia de P3 a l'escola Baldiri Reixach de Sant Feliu de Guíxolssi hi ha prou famílies que s'hi matriculen de forma voluntària. El Departament obre un període extraordinar de matriculació que s'allarga fins el 30 de juny.
This text will be replaced
INTERVÉ: Josep Polanco, director serveis territorials d'Ensenyament a Girona / Carles Motas, alcalde de Sant Feliu / Carme Gros, directora Escola Baldiri Reixach
 
Durant dues setmanes les famílies de Sant Feliu que hagin escollit en segona o tercera opció l'escola Baldiri Reixach se'ls dóna la possibilitat de matricular-s'hi. Serà llavors amb els números reals de matrícules sobre la taula quan Ensenyament decideixi si es manté la segona línia o se suprimeix. L'objectiu per poder-la mantenir és que una desena de famílies més escullin el Baldiri i d'aquesta manera la vintena de nens de P3 que hi ha matriculats passarien a ser una trentena i es dividirien en 2 grups de P3.
 
Ensenyament d'aquesta manera passa la pilota a les famílies que formalitzant les matrícules seran decisives per conservar o no aquesta segona línia de P3 del Baldiri.
 
Després d'analitzar la reunió d'ahir amb el claustre i el Consell Escolar Municipal, Ensenyament ha rectificat i decideix mantenir-la sempre i quan hi hagi prou alumnes que permetin arribar a tenir un segon grup al centre. Amb aquesta decisió les famílies estaran contentes perquè podran matricular els seus fills a l'escola que havien escollit en primera opció. També estan satisfets l'Ajuntament i l'escola Baldiri Reixach perquè Ensenyament ha esmenat la decisió de dilluns passat de tancar de manera unilateral la segona línia de P3 del Baldiri.
 
En cas que la segona línia de P3 es mantingui, Polanco també ha explicat que els dos grups quedaran oberts a les noves matrícules que arriben al llarg del curs escolar.