La Taverna de Can Quim fa la millor ganxotapa de primavera

Amb unes "Aiguillettes de l'Empordà", la Taverna de Can Quim s'estrena com a guanyadora del ganxotapes de Sant Feliu de Guíxols a la desena edició d'aquest popular concurs. 
This text will be replaced
Intervenen: Vanessa Garcia, Taverna de Can Quim / Salvador Calabuig, regidor de turisme
 
El jurat ha escollit aquest plat d'ànec marinat com a la millor proposta d'entre els 34 bars i restaurants que han participat a l'edició de primavera del certamen. Des de Can Quim, buscaven amb aquest plat seguir amb la tònica iniciada a la tardor.  
 
Els altres premiats al Ganxotapes de Primavera 2017 han estat el Restaurant La Proa amb la tapa "Un mar de peix Blau" que ha estat la més votada pel públic i Can Toni Cobas, que repeteix amb la ganxotapa més original amb una proposta de Fideuà de Paper. 
 
En total s'han servit 8.000 tapes en aquesta desena edició del certamen, i alguns dels restaurants participants n'han arribat a vendre fins a 800. Unes dades que per l'ajuntament, són símbol de la bona salut del concurs. 
 
Aquesta edició de primavera ha baixat discretament el nombre de restaurants adherits a la campanya però s'ha mantingut la quantitat de tapes servides, certificant així l'èxit de la cita gastronòmica.