NOMAD, una proposta per la revetlla ganxona

El NOMAD ja ha aterrat a Sant Feliu de Guíxols i ho ha fet per querdar-s'hi fins diumenge. El certàmen aquest any ha arribat abans amb la intenció de convertir-se en una de les propostes de la revetlla ganxona.
This text will be replaced
Intervé: David Nicolás Director artístic del NOMAD 
 
 
Els jardins Juli Garreta de la ciutat presenten des d'aquest dijous al vespre aquest aspecte. Moda, decoració, música i gastronomia s'uneixen sota el paraigües de NOMAD per esdevenir una activitat per a tota la família. Si en la primera edició el festival va començar el dia de Sant Joan, enguany han apostat per plantar les parades abans de la revetlla i que el NOMAD s'emmarqui també dins la programació que la ciutat ha preparat per la nit de Sant Joan.
 
25 estands entre parades de roba, decoració i complements així com food trucks i una decoració com acurada fan que el NOMAD es presenti com una proposta on tothom i totes les edats hi troben el seu espai. 
 
A banda dels espai de moda, disseny d'autor, hand-made i vintage el certàmen porta diferents activitats infantils i propostes musicals que amenitzaran les nits a Sant Feliu durant tot el cap de setmana.